Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2016

Gambate 2017!

Too early for this maybe ='D haha! But since wifi is here, now! Then I should post something supaya indak la berhabuk sangat ni page. kih2. But anyway, alhamdulillah for my 2016. A LOT had happened, like, hey! I did survived! Cheah! From a person yang kuat nangis, kuat menyerah, then turned out jadi HATI BATU and don't wanna tolerate any shit. Haha. I can say, itu satu transformasi yang bagus actually. Sampai bila naive?! NO! Hehe.

Somehow.
Ya, we need this rough heart or liver jugak in our life. Doesn't mean kita jahat atau sentiasa jahat dengan orang, but to protect ourselves, kita memang perlukan hati yang tahu memilih. So, if I'm treating you macam indak-indak tu, ampun la. Mungkin ada jarak yang cuba aku kekalkan. So that I won't turn out to be that 'too kind' person tu lagi. I hate my old self yang baik sangat sampai orang boleh psycho tu. Serious.

So hey! This is the new me! I'm sorry for the changes, but yah, nothing we can say about that! Changes …