Friday, December 30, 2016

Gambate 2017!

Too early for this maybe ='D haha! But since wifi is here, now! Then I should post something supaya indak la berhabuk sangat ni page. kih2. But anyway, alhamdulillah for my 2016. A LOT had happened, like, hey! I did survived! Cheah! From a person yang kuat nangis, kuat menyerah, then turned out jadi HATI BATU and don't wanna tolerate any shit. Haha. I can say, itu satu transformasi yang bagus actually. Sampai bila naive?! NO! Hehe.

Somehow.

Ya, we need this rough heart or liver jugak in our life. Doesn't mean kita jahat atau sentiasa jahat dengan orang, but to protect ourselves, kita memang perlukan hati yang tahu memilih. So, if I'm treating you macam indak-indak tu, ampun la. Mungkin ada jarak yang cuba aku kekalkan. So that I won't turn out to be that 'too kind' person tu lagi. I hate my old self yang baik sangat sampai orang boleh psycho tu. Serious.

So hey! This is the new me! I'm sorry for the changes, but yah, nothing we can say about that! Changes is something you cannot changed! Nahhh~ Don't worry, I'm still the human me *with giddy and sharp eyes* lol.

To my past, forgive me for everything, I do, did and will forgive you. BUT DON'T COME BACK. I'm afraid! Hahahaha. It does feel horrible to face it all over again. Haha. I'm happy with my life now. Serious.

In shaa Allah. 

Najwa mahu mulakan 2017 dengan hidup yang lebih bersemangat ;) Alhamdulillah, thing seems better after I let go several things yang bapak susah gila bangat aku lepas dulu. And again, alhamdulillah, when you let go things that can't really help you grow, you'll eventually grow! If you get what I mean :P 

My life lebih teratur, rezeki alhamdulillah mengalir dengan derasnya, In shaa Allah, more to come, amiiin3x. (Thank you mak! haha.) Baru ja transfer some money to mom hadiah tahun baru ni ='D . Tapi ndak sebanyak mana lagi mom. Haha. Sikit-sikit dulu. In shaa Allah  more to come untuk my PALING KESAYANGAN MAMA! MUAH CIKED! RIINDU! *nangis*  sebab ndak balik cuti krismas. Huaaa!

Sekarang FOKUS! Orthopaedics! Gambate!

Agak mencabar juga ortho ni sebenarnya. Most of the time I do feel like potato. Hahahah ='D But in shaa Allah! Putus asa jangan sekali-kali! Sampai tamat! Rempuh! Doakan your daughter mom and dad.

Salam Perubahan sayang! Salam jiwa utuh menempuhi dugaan! Salam kebaikkan! Salam ruh! Salam sayang buat mu yang tercipta untuk ku. aiwah! Haha.

In mood la katakan. 

Dr Wawa welcoming 2017 and her FINAL YEAR MBBS! *kiss sikit* ;)




Gambar dengan adik ipar. kih3. sekadar hiasan