Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2010

Benarkannya, supaya kita boleh belajar darinya~

Asalamualaikum teman-teman,(^_^)

Buat follower yang masih setia follow blog ni,

Syukran jazilan (^_^)

wah3x....

hari ni penat sangat sebenarnya, tapi tak tau kenapa, rasa macam mau share something ja malam ni,hehe

hurm,

tonight, tajuknya, 'Benarkannya,'

ikuti dahulu kisah ini ea,,,

Ijah : hey Hana, whats wrong with you?

Hana : Tiadalah,just kelucuan...(wajah tersenyum), ni ha...ada lelaki ni, dia
share tentang kisah pelacuran yang kawan dia
ceritakan kat aku,,

Ijah :Owh,,(agak tergamam)
*monolog dalaman*"biar betul Hana ni...."

Hana : iye, dia kata..(blablablabla>>.smua perkara2 yang tidak sepatutnya di ketahui
underage>>

Ijah:owh,,nampaknya, kita kena hati-hati selalu la kan sebagai wanita.huhu

-tamat-

hurm...according to this story,

apa yang kita bole fikir?

hehe,,

tak tertanya-tanya ka, kenapa Ijah tak lawan ja, sedangkan dia tak berapa nak setuju tentang benda tu?betul tak?

Sebab,,,

Ijah tahu,

cara nak masuk dengan hana, bukan dengan kekasaran..…