Saturday, August 14, 2010

Azam!

Assalamualaikum teman-teman (^_^)

Hurm.....

Dek kesibukan belajar, blog ni hanya jadi tempat yang aku lawati sekali-sekala sahaja,

Tapi alhamdulilah..sampai hari ni, aku masih bernafas untuk terus menekan papan kekunci,(^_~)

Ha! Hari ni...I want to tell a story about AZAM....

Siapa tu ya?

Ala....Azam...hehe~

Azam yang saya maksudkan...semangat untuk melakukan sesuatu,,

Ndak kiralah, perubahan ka...apa ka...kan?hihi

Ada juga sahabat-sahabat saya yang tekanan ngan saya...hehe~

Diorang kata, "Janganlah asyik study....aja,,kena jugak rehat-rehat.."

Actually, bukan mau study ja...tapi..

Result saya pun tak segempak mana...tak sehebat mana,,dengan komitmen lecturer2 lagi...saya jadi takut nak main sangat..

Tapi, syukurlah..semua lecturer pun jenis yang bersemangat dan memotivasikan (^_^),

InsyaAllah...

Jika saya berjaya suatu hari nanti, saya tidak akan melupakan semua guru yang pernah mengajar saya,

Dan saya juga berazam untuk berusaha sungguh-sungguh!

Walaupun kadang-kadang,saya akui...saya penat dan keletihan,,

tapi,"bersusah-susah dahulu,bersenang-senang kemudian"(^_~)

betul x?

hehe~

erm...mulai hari ni,,jangan pelik la ya, kalau saya jarang nak update blog ni...

Perjuangan MENUNTUT ILMU itu lebih penting...

Pada teman-teman seperjuangan, hope semua pun akan berjaya, insyaAllah...

Dan sebelum tu, bukan setakat nak berjaya, saya juga akan berusaha membaiki diri dari sehari ke sehari,

Saya akui, kadang-kadang saya juga sering melakukan kesilapan, tapi...tak salah kan? kalau saya cuba memperbaiki kesilapan saya,,

Dan apa yang penting(^_^)

Kata-kata ust Nik, "Jadilah Muslimah yang baik.."

Huhu~insyaAllah ustaz..(^_~) dan moga dirimu dan keluarga, lebih di berkati Allah,,

Amin...

Ok lah(^_^)

sebelum tutup lembaran,

Mari kita hayati kata-kata ini,

"Allah s.w.t menilai kecantikan jiwa, bukan kecantikan wajah. Kitalah yang mengukir kecantikan jiwa, sedangkan kecantikan rupa, Tuhan yang mencipta" (MUTIARA HIKMAH)

Illalliqo'wa maa'ssalamh.